Despre noi

Înființat în 2019, Citizen Vape reprezintă o nouă abordare în lumea vânzărilor de echipamente de vaping.

       Avem o pasiune profundă și un angajament pentru ce oferă vaping-ul comunității de fumători, astfel am rămas fideli convinși ca ceea ce produsele de vaping oferă utilizatorilor este în măsură să schimbe vieți, oferind mai mult control și opțiuni acolo unde ele nu existau până acum. Vorbim despre putere, despre a trăi viața pe care tu o dorești, fără concesii.

      Filosofia noastră este de a oferi clienților noștri mai mult decât produsul pentru care plătesc si de a oferi cea mai bună experiență, atât când vine vorba de achiziția propriu-zisă, cât și de serviciile pe care le oferim. Mai mult, am investit într-un sistem extrem de strict de verificare a vârstei și verificăm fiecare comandă pentru a preveni vânzarea către minori, în conformitate cu legea. Vrem sa fim lideri  în industrie fără a face compromisuri.

 Industria de vaping este o zonă puternic tehnologizată, iar oamenii care vapează sunt oameni dedicați și serioși. Știu ce caută. Știu ce există pe piață. Știu ce urmează să apară. Cunosc specificațiile tehnice, detaliile, complexitățile, ohmii, volții și wații - și știm asta pentru că suntem vaperi.

 

Fără clone

 

În timp ce clonele ademenesc, sugerând faptul că oferă aceeași experiență „autentică” la un preț mult mai mic, noi alegem să ne concentrăm asupra produselor care  promit și îndeplinesc un anumit standard și un anumit nivel de excelență. Citizen Vape face eforturi în a evita produsele clonate și în a oferi clienților produse autentice. Credem în brandul nostru, în reputația noastră și în calitatea pe care o promitem, astfel că vă aducem mereu cele mai cunoscute nume din piață, puteți întotdeauna să contați pe faptul că nu vă vom vinde produse clonate. Niciodată.

 Suntem dedicați în totalitate caracterului tehnic al industriei și înțelegem dorința de a fi mereu la curent cu ultimele inovații. O resimțim și noi, tocmai din acest motiv facem efortul de a vă oferi cele mai bune produse, servicii și opțiuni pe care nimeni altcineva nu le oferă.