Garanție

Toate produsele comercializate de CITIZEN VAPE S.R.L. sunt originale, sigilate ( sub forma în care provin de la parteneri) și sunt garantate ca funcționează la livrare. Produsele sunt însoțite de factură fiscală, chitanță (eliberată de administrator sau firma de curierat) și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție)

SC CITIZEN VAPE S.R.L. nu răspunde de deteriorarea produselor pe timpul transportului și nu își asumă responsabilitatea pentru defectele generate de o terta parte. Defectele cauzate astfel, nu fac obiectul garantiei.

Garanția acoperă NUMAI defectele de fabricație, nu fac obiectul aspecte legate de abuz, utilizare incorectă sau uzură, inclusiv praf, umiditate sau caldura sau a folosirii acestora în alte scopuri decât cele pentru care au fost proiectate sau din cauza intervențiilor asupra lor de către persoane neautorizate.

  •            Termene si conditii de garantie:

Atomizoarele, clearomizoarele, cartomizoarele, cartusele, rezistențele, capsulele, recipientele de lichid, drip tip-urile, accesoriile și alte componente ce nu includ parti electronice sunt produse cu o durata de funcționare nedeterminabila. Aceasta variază foarte mult în funcție de condițiile și metodele de utilizare ale consumatorului, de aceea sunt considerate produse consumabile.

Atomizoarele de tip RDA/RTA/RDTA suruburile, pinul central și celelalte componente care au filet, daca prezinta urme de folosire improprie nu vor beneficia de garanție.

Bateriile și modurile electronice sunt acoperite de o garanție de 90 zile de la data achiziționării. Aceasta înseamnă ca în perioada de 90 zile de la primirea pachetului beneficiati de repararea gratuită a produsului, iar în cazul în care nu poate fi reparat, de înlocuirea acestuia cu unul nou. Garantia nu acopera defecțiuni datorate unei utilizari improprii: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, etc.

Incarcatoarele sau adaptoarele vor beneficia de o perioada de garanție de 24 luni.

În cazul în care ați primit un produs care nu funcționează la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail sau telefonic cat mai repede posibil dar nu mai tarziu de 48 ore, pentru a începe demararea reparării/inlocuirii produsului defect.

Produsul defect trebuie prezentat pentru constatare împreună cu certificatul de garanție, factură și/sau chitanta eliberate de VANZATOR, în ambalajul original și impachetat corespunzator pentru transport, cat si toate accesoriile cu care a fost dotat produsul la cumparare, in caz contrar produsul nu este acceptat pentru reparații sau înlocuire după caz.

 

Orice problema de service in garantie se va soluționa în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la recepția produsului in service. În cazul în care produsul defect nu se poate repara, acesta va fi inlocuit cu unul nou, iar dacă datorită unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se poate înlocui produsul defect, în perioada precizata mai sus, se va returna valoarea actualizată a produsului respectiv sau i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului.

                     NU SE ACORDA GARANTIE:

Produselor care prezinta defecte fizice sau mecanice (urme de lovituri, zgarieturi), sigilii lipsa sau deteriorate, scurt-circuitare, imersie in lichide sau produse care prezinta urme de folosire necorespunzatoare.

Nu fac obiectul garantiei consumabilele, care au fost desigilate de consumator și utilizate în așa măsură încât pot prejudicia viitorii eventuali clienți ce nu vor beneficia de produs în condiții optime de sănătate și igienă.

Vanzatorul nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor.

Toate precizările menționate mai sus sunt în conformitate și se completează cu prevederile O.G 21/92 și H.G 449/2003 și vor fi considerate ca acceptate de parti prin semnarea acceptarea acestor termeni si conditii. Orice culpă a unei parti va conduce la anularea în întregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa citiți cu atenție acești termeni si conditii și sa solicitați personalului nostru toate informațiile și lămuririle care v-ar putea fi utile în derularea unei colaborări avantajoase pentru ambele parti.

RETURUL DE PRODUSE:

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a retur, fără a preciza motivele și fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retur expiră după 14 zile începând din ziua la care intrați în posesia fizică a produselor.

Pentru a exercita dreptul de retur trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va returna contactand CITIZEN VAPE S.R.L. prin e-mail sau telefonic.

Conform OUG/2014 art.16/lit e) , SUNT EXCEPTATE de la retur, în cadrul executării contractelor la distanță și a executării contractelor în afara spațiilor comerciale, furnizarea produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

Pe fondul acestei dispoziții legale nu pot recepționate produsele care, deși au fost returnate în termenul legal, au fost desigilate și utilizate în așa măsură încât pot prejudicia viitorii eventuali clienți ce nu vor beneficia de produs în condiții optime de sănătate și igienă ( în speță, atomizoarele, clearomizoarele, cartomizoarele, cartusele, rezistențele, capsulele, recipientele de lichid, drip tip-urile, accesoriile și alte componente ce nu includ parti electronice sunt produse cu o durata de funcționare nedeterminabila).

Produsele personalizate la cererea clientului cat si cele din lemn stabilizat nu beneficiază de dreptul de retur.

Returnând un produs vom rambursa întreaga suma mai putin costurile suplimentare care reprezinta orice costuri (transport livrare si returnare, comisioane plăți și alte taxe sau comisioane de orice natura) care urmează a fi suportate de client . Costurile serviciului de curierat nu sunt rambursabile.

Rambursarea efectiva va fi efectuata la data la care primim înapoi produsele, produsele pot fi returnate direct în vape shop-ul nostru din str. Napoca, nr 6, Cluj-Napoca, jud. Cluj, fără întârzieri nejustificate și în orice caz nu mai tarziu de 14 zile de la data în care a-ti comunica intenția de retur.

Clientul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea acestuia, în posesia CITIZEN VAPE S.R.L.

La propunerea CITIZEN VAPE S.R.L., și cu acordul clientului se poate recomanda achizitionarea altui produs la preț echivalent cu cel solicitat în comanda inițială.

Dreptul de retur exista pentru a permite clientului sa examineze produsul așa cum ar face-o într-un magazin fizic, nu pentru a beneficia de 14 zile de utilizare gratuită. Dacă va ganditi sa returnati produsul nu îl utilizati sub nicio formă, nu puteți utiliza produsul primit înainte de a lua o decizie cu privire la returnarea acestuia, utilizarea produsului atrage după sine pierderea dreptului retur.

Nu pot fi returnate produsele care au făcut obiectul unei comenzi particulare sau care au fost personalizate la cererea clientului sau cele care au fost achiziționate in urma unor oferte promotionale, sau care prezinta urme de lovire, deteriorare, uzură și numai au ambalajul original intact cu toate accesoriile intacte. Produsele ridicate din vape shop-ul fizic de către client nu beneficiază de dreptul la retur deoarece acesta are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct.

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi expediate pe adresa CITIZEN VAPE S.R.L. , str. Napoca, nr. 6, Cluj-Napoca, cod. 400009, jud. Cluj împreună cu certificatul de garanție, factură și/sau chitanta.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre soluționarea garantiei revine în responsabilitatea clientului. Produsul trebuie trimis printr-un curier rapid, clientul suportand plata în ambele sensuri (tur-retur).