Livrare

LIVRAREA & RECEPȚIA PRODUSELOR

Livrarea este posibilă pe întreg teritoriul României și în țările din Comunitatea Europeană prin curierul ales de către client. Livrarea poate fi posibilă în și în afara Comunității Europene, sub rezerva acceptării de către CITIZEN VAPE S.R.L..

Taxa de livrare pe teritoriul României este GRATUITĂ la comenzile ce depășesc valoarea de 75 Lei și sunt plătite cu cardul sau transfer bancar. Comenzile sub o valoare de 75 Lei cat si comenzile peste 75 Lei care sunt plătite cu plata cash (ramburs la curier) au o taxă de 15 Lei.

Livrarea se face la adresa aleasă de către Client la plasarea comenzii.

Livrarea se v-a face prin următoarele firme de curierat:

  • DPD
  • GLS
  • DHL

Se considere ca livrarea a fost făcută de CITIZEN VAPE S.R.L. odată ce articolele comandate au fost date clientului de către curier. Riscurile produsului sunt transferate imediat către Client din acest moment.

Transportul poate fi asigurat de către curier doar în cazul în care Clientul dorește express acest lucru. Clientul este de acord să semneze chitanța de livrare pentru articolele primite. Dacă Clientul lipsește în momentul livrării, acesta din urmă are obligația de a se informa asupra termenilor și condițiilor de relivrare specificate de firma de curierat.

Orice colet returnat la CITIZEN VAPE S.R.L. din cauza unei adrese de livrare incorecte sau incomplete, va fi retransmis doar pe cheltuiala Clientului.

La prima comandă efectuată cu metoda de plata cash/ramburs la curier și neridicata de către client ne rezervam dreptul de a numai trimite colete ramburs acestuia ci doar cu plata în avans pe toata durata colaborări.

Timp de livrare

Durata procesării comenzilor de către CITIZEN VAPE S.R.L. durează maxim 24 ore,excluzand weekendurile,sărbătorile stabilite prin lege și cazurile de forță majoră. După procesarea comenzilor, acestea sunt predate curierului și sunt livrate în mod normal in 24/48 ore, în funcție de metoda de livrare aleasă și conform confirmării de expediere electronică pentru comanda menționată. Comenzile plasate în perioada reducerilor (Black Friday, sărbători de iarna, etc) și zilelor libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat, cazurile fortuite sau de forță majoră pot avea unele întârzieri majore .

În cazul unei întârzieri de livrare previzibile, CITIZEN VAPE informează Clientul cât mai curând posibil prin e-mail.

După expediere, CITIZEN VAPE S.R.L. transmite Clientului numărul de urmărire al expediției , astfel încât să-și poată urmări pachetul.

Este responsabilitatea Clientului să verifice starea ambalajelor și a articolelor și numărul de articole la recepție. Această verificare este considerată efectivă de îndată ce Clientul sau o persoană autorizată să facă acest lucru, a semnat pentru primirea coletului.

EXPEDIERI INTERNAȚIONALE (ÎN AFARA COMUNITĂȚII EUROPENE)

Toate expedierile în afara Comunității Europene sunt în general, supuse comisioanelor vamale, taxe și alte impozite în funcție de jurisdicția aferentă tari de destinatie.

Citizen Vape SRL nu poate fi facută răspunzătoare pentru aceste taxe, acestea devin în totalitate responsabilitatea Clientului.

Aceste taxe vor fi în plus fata de pretul de achizitie afisat pe site-ul www.citizenvape.net de asemenea, în cazul în care există taxe vamale alocate expeditiei clientul trebuie să plăteasca și orice taxe de import asociate, inclusiv TVA și alte taxe, cerute de reglementările guvernamentale ale țării de destinație a expeditiei. Pentru a afla mai multe Clientul este obligat sa contacteze biroul vamal local pentru informații suplimentare. Pachetul Clientului va include o copie a facturii reale, iar biroul vamal va stabili orice taxe aplicabile.