Plată

PLATĂ

Prețurile de vânzare a produselor enumerate pe site sunt afișate în LEI/EURO(în funcție de limba aleasă), incluzand TVA, dar nu includ taxele de transport. Preturile afisate in EURO, sunt convertite automat în LEI la cursul BNR in momentul efectuarii comenzi.

Suma totală a tuturor produselor este indicată la sfârșitul procedurii de comandă online, înainte de validarea acesteia. Prețul facturat Clientului este prețul indicat pe confirmarea comenzii care oferă prețul articolelor cu TVA la care se adaugă taxele de transport aferente.

Taxele de expediere sunt indicate în coșul de cumpărături și sunt calculate în funcție de destinație.

CITIZEN VAPE S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica prețurile de vânzare în orice moment. Cu toate acestea, prețurile nu pot fi modificate după plasarea comenzii. Prețurile aplicabile pentru articolele comandate sunt cele listate pe site în ziua plasării comenzii.

Comenzile se plătesc în LEI, în totalitate la momentul plasării comenzii. În niciun moment sumele plătite nu pot fi considerate avans sau depozit.

Plata se poate face astfel:

  1.  Cu card bancar pe site-ul de plată partener al CITIZEN VAPE S.R.L. (comision 0.00 LEI)
  2.  Cu transfer bancar (comision 0.00 LEI)
  3.  Cu plata cash, ramburs la curier (comision 15.00 LEI)

Atenție produsele din secțiunea/categoria HIGH END a Site-ului nu pot fi plătite cu plata cash, ramburs la curier, aceste produse pot fi achizitionate doar cu metodele de plata expuse la numerele 1 și 2 și anume card bancar sau transfer bancar.

Achitarea cu plata cash, ramburs la curier implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat, așadar acest serviciu are o taxa suplimentară de 15.00 RON.

Eliberarea chitantei se face de către firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON numerar pe zi.

Pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 RON numerar pe zi.

Pentru toate comenziile din afara teritoriului României nu este posibila plata în sistem cash, ramburs la curier.

Odată validată plata, Clientul primește confirmarea comenzii prin poștă electronică, însoțită de factură.