TERMENI & CONDITII

Accesand si folosind www.citizenvape.net declarati ca aveti varsta legala, peste 18 ani și acceptați următori termeni si conditii.

CITIZEN VAPE S.R.L. cu sediul în Cluj-Napoca 400357, Str. Eugen Ionescu nr. 67 Imobil A, jud Cluj, România CIF: RO40823405 NRC:J12/1248/2019 detinatorul si administratorul www.citizenvape.net pune la dispozitie utilizarea si folosirea cu titlu gratuit a platformei www.citizenvape.net sub rezerva aceptarii dumneavoastră implicite cu privire la toate clauzele stipulate mai jos. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt exclusiv rezervate persoanelor cu varsta legala peste 18 ANI.

TERMENI & CONDITII

PRINCIPII GENERALE

Termenii și condițiile generale prezente constituie un CONTRACT de vânzare la distanță, care definește drepturile și responsabilitățile companiei CITIZEN VAPE S.R.L. și ale Clientului în cadrul cumpărării și vânzării articolelor listate pe site-ul www.citizenvape.net. conform definiției cuprinse în OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea și completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul

Termenii și condițiile se aplică numai achizițiilor efectuate de cumpărători din România și livrate exclusiv pe teritoriul României, deoarece legislația aplicabilă vânzării la distanță pentru clienții domiciliați în țări străine poate fi diferită de termenii și condițiile actuale. În consecință, pentru toate livrările efectuate în afara teritoriului românesc, principiile prezentelor condiții și condiții generale se vor aplica numai dacă acestea nu sunt contradictorii cu legislația țării în cauză.

Termenii și condițiile prezente sunt încheiate între compania CITIZEN VAPE S.R.L., denumită în continuare „CITIZEN VAPE” și orice persoană care dorește să facă o achiziție, denumită în continuare „Client”, prin intermediul site-ului www.citizenvape.net, denumit în continuare "site-ul", „shop”, „furnizor” sau „prestator”

COMUNICARI COMERCIALE - orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/etc.) continand informatii generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care l-ati achizitionat/vizualizat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adaugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” precum și alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si/sau sondaje de opinie.

DATE CU CARACTER PERSONAL - orice informație privind o persoana fizică identificată sau identificabila (“persoana vizata”); în principiu, reprezintă date personale: numele și prenumele persoanei, domiciliu, adresa de email, număr de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de localizare etc.

CONSIMȚĂMÂNT – al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o, declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate;

NEWSLETTER/ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către Citizen Vape intr-o anumita perioada, fără niciun angajament din partea Citizen Vape cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către Citizen Vape către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Citizen Vape sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

Clienții sunt consumatori, definiți ca persoane fizice cu varsta legala peste 18 ani care acționează în calitate privată și care au acces la conținutul acestui site.

Furnizarea serviciilor și/sau a produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Optand pentru inregistrare, Clientul se obliga sa furnizeze corect numele, adresa și alte informații necesare în vederea operarii comenzilor plasate.

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acesteia. Citizen Vape nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile/incidentele survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Site-ului, implica acceptarea Clientului la prezentele termeni și condiții; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii și condițiile care pot fi actualizate, modificate și completate.

Prin folosirea Site-ului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Citizen Vape sau oricărui terț cu care Citizen Vape are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

În situația în care Utilizatorul sau Clientul nu dorește a mai primi din partea Citizen Vape newslettere/alerte și/sau comunicări efectuate în scop de marketing și publicitate/promotional prin intermediul oricărui canal de comunicare (electronic, telefonic, etc) poate efectua solicitarea de DEZABONARE disponibilă în cuprinsul fiecărei comunicări via e-mail.

Termenii și condițiile generale de vânzare pot fi modificate în orice moment și fără notificare prealabilă de către CITIZEN VAPE, modificările fiind aplicabile tuturor comenzilor plasate după modificarea menționată mai sus. CITIZEN VAPE poate fi obligat să modifice ocazional anumite puncte în termenii și condițiile generale de vânzare. Prin urmare, Clientul este sfătuit să citească termenii și condițiile de vânzare înainte de a valida comanda.

Pentru toate întrebările sau reclamațiile referitoare la produse, comenzi, informații personale, drept de retragere sau garanția produsului, Clientul poate contacta Compania CITIZEN VAPE S.R.L. prin e-mail la următoarea adresa: contact@citizenvape.net


CONTINUT

Toate conținuturile site-ului (logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia) sunt proprietatea CITIZEN VAPE S.R.L.. Clientului nu ii este permis copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terte parti, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decat cel original intenționat de CITIZEN VAPE S.R.L., includerea oricărui continut in afara site-ului www.citizenvape.net, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CITIZEN VAPE S.R.L. asupra conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, decât cu acordul expres al CITIZEN VAPE S.R.L.. CITIZEN VAPE S.R.L. nu autorizează crearea de legături de hipertext fără acordul său expres și prealabil.

Articolele postate spre vânzare de către CITIZEN VAPE sunt prezentate în detaliu astfel încât orice consumator să poată cunoaște caracteristicile esențiale ale articolelor pe care dorește să le achiziționeze, în special prin specificații tehnice întocmite de partenerii și furnizorii săi, și fotografii care ilustrează obiectele.

În consecință, CITIZEN VAPE nu este răspunzătoare pentru eventualele erori care prezintă greșit caracteristicile esențiale ale articolelor. Fotografiile, ilustrațiile și textele care apar pe Site nu sunt elemente contractuale. Articolele sunt oferite spre vânzare până la terminarea stocurilor.


COMANDA

Clientul declară că are capacitatea de a încheia prezentul contract; cu alte cuvinte, că sunt adulți în sensul juridic și nu se află sub tutelă. Clientul va efectua comanda în conformitate cu indicațiile date pe Site. Clientul promite să completeze formularul de înscriere și comandă având grijă să ofere informații complete și precise. Clientul este responsabil pentru informațiile înscrise pe formularul de înscriere. În cazul oricărei erori, CITIZEN VAPE S.R.L. nu este răspunzător pentru niciun efect advers sau întârzieri de livrare pentru obiectele sau serviciile astfel cauzate (ex. numele sau adresa ERONATE)

În cazul în care unul dintre articolele comandate nu este disponibil în timpul pregătirii comenzii Clientului, CITIZEN VAPE garantează contactarea Clientului prin e-mail cât mai curând posibil după plasarea comenzii pentru a oferi Clientului o dată estimată de livrare, Clientul avand dreptul să anuleze comanda.

În cazul în care Clientul ar trebui să anuleze comanda pentru obiectul în cauză, rambursarea articolului indisponibil se va efectua în cel mult cincisprezece (15) zile de la depunerea sumei plătite de către Client. Rambursarea se face prin acreditarea contului bancar al Clientului. Anularea unui articol dintr-o comandă și rambursarea acesteia nu vor avea efect asupra restului comenzii, care rămâne confirmată și definitivă.

Recepția comenzii de către CITIZEN VAPE S.R.L. împreună cu plata acesteia confirmă formal contractul de vânzare la distanță încheiat cu CITIZEN VAPE S.R.L.. Odată validată comanda, Clientul poate tipări un rezumat al comenzii electronice pe care o va primi prin e-mail însoțită de un formular pentru exercitarea unei eventuale retrageri. Acest document trebuie păstrat deoarece constituie o dovadă a comenzii Clientului și a contractului care leagă părțile. În orice caz, CITIZEN VAPE S.R.L. își rezervă dreptul de a nu satisface nici o cerere/comandă a Clientului considerată a fi excesivă sau neconformă cu legislația în general și/sau cu termenii și condițiile generale sau atunci când Clientul nu și-a respectat obligațiile față de CITIZEN VAPE S.R.L..


PLATĂ

Prețurile de vânzare a produselor enumerate pe site sunt afișate în LEI/EURO(în funcție de limba aleasă), incluzand TVA, dar nu includ taxele de transport. Preturile afisate in EURO, sunt convertite automat în LEI la cursul BNR in momentul efectuarii comenzi.

Suma totală a tuturor produselor este indicată la sfârșitul procedurii de comandă online, înainte de validarea acesteia. Prețul facturat Clientului este prețul indicat pe confirmarea comenzii care oferă prețul articolelor cu TVA la care se adaugă taxele de transport aferente.

Taxele de expediere sunt indicate în coșul de cumpărături și sunt calculate în funcție de destinație.

CITIZEN VAPE S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica prețurile de vânzare în orice moment. Cu toate acestea, prețurile nu pot fi modificate după plasarea comenzii. Prețurile aplicabile pentru articolele comandate sunt cele listate pe site în ziua plasării comenzii.

Comenzile se plătesc în LEI, în totalitate la momentul plasării comenzii. În niciun moment sumele plătite nu pot fi considerate avans sau depozit.

Plata se poate face astfel:

 1.  Cu card bancar pe site-ul de plată partener al CITIZEN VAPE S.R.L. (comision 0.00 LEI)
 2.  Cu transfer bancar (comision 0.00 LEI)
 3.  Cu plata cash, ramburs la curier (comision 15.00 LEI)

Atenție produsele din secțiunea/categoria HIGH END a Site-ului nu pot fi plătite cu plata cash, ramburs la curier, aceste produse pot fi achizitionate doar cu metodele de plata expuse la numerele 1 și 2 și anume card bancar sau transfer bancar.

Achitarea cu plata cash, ramburs la curier implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat, așadar acest serviciu are o taxa suplimentară de 15.00 RON.

Eliberarea chitantei se face de către firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON numerar pe zi.

Pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 RON numerar pe zi.

Pentru toate comenziile din afara teritoriului României nu este posibila plata în sistem cash, ramburs la curier.

Odată validată plata, Clientul primește confirmarea comenzii prin poștă electronică, însoțită de factură.


LIVRAREA & RECEPȚIA PRODUSELOR

Livrarea este posibilă pe întreg teritoriul României și în țările din Comunitatea Europeană cu ajutorul serviciului de curierat DPD (Dynamic Parcel Distribution). Livrarea poate fi posibilă și în afara Comunității Europene, sub rezerva acceptării de către CITIZEN VAPE, pentru acest tip de livrare va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@citizenvape.net

Taxa de livrare pe teritoriul României este GRATUITĂ la comenzile ce depășesc valoarea de 75 Lei. Comenzile sub o valoare de 75 Lei au un cost de expediție în valoare de 20 lei. Toate comenzile care sunt plătite cu plata cash (ramburs la curier) au o taxă suplimentară de 15 Lei.

Livrarea se face la adresa aleasă de către Client la plasarea comenzii.

Livrarea se v-a face prin următoarele firme de curierat:

 • DPD
 • GLS
 • DHL

Se considere ca livrarea a fost făcută de CITIZEN VAPE S.R.L. odată ce articolele comandate au fost date clientului de către curier. Riscurile produsului sunt transferate imediat către Client din acest moment.

Transportul poate fi asigurat de către curier doar în cazul în care Clientul dorește express acest lucru. Clientul este de acord să semneze chitanța de livrare pentru articolele primite. Dacă Clientul lipsește în momentul livrării, acesta din urmă are obligația de a se informa asupra termenilor și condițiilor de relivrare specificate de firma de curierat.

Orice colet returnat la CITIZEN VAPE S.R.L. din cauza unei adrese de livrare incorecte sau incomplete, va fi retransmis doar pe cheltuiala Clientului.

La prima comandă efectuată cu metoda de plata cash/ramburs la curier și neridicata de către client ne rezervam dreptul de a numai trimite colete ramburs acestuia ci doar cu plata în avans pe toata durata colaborări.

Timp de livrare

Majoritatea comenzilor plasate până în ora 14:00 sunt predate serviciului de curierat în aceeași zi.

Procesării comenzilor de către CITIZEN VAPE S.R.L. durează maxim 24 ore, excluzand weekendurile,sărbătorile stabilite prin lege și cazurile de forță majoră. După procesarea comenzilor, acestea sunt predate curierului și sunt livrate în mod normal in 24/48 ore, în funcție de metoda de livrare aleasă și conform confirmării de expediere electronică pentru comanda menționată. Comenzile plasate în perioada reducerilor (Black Friday, sărbători de iarna, etc) și zilelor libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat, cazurile fortuite sau de forță majoră pot avea unele întârzieri majore .

În cazul unei întârzieri de livrare previzibile, CITIZEN VAPE informează Clientul cât mai curând posibil prin e-mail.

După expediere, CITIZEN VAPE S.R.L. transmite Clientului numărul de urmărire al expediției , astfel încât să-și poată urmări pachetul.

Este responsabilitatea Clientului să verifice starea ambalajelor și a articolelor și numărul de articole la recepție. Această verificare este considerată efectivă de îndată ce Clientul sau o persoană autorizată să facă acest lucru, a semnat pentru primirea coletului.

EXPEDIERI INTERNAȚIONALE (ÎN AFARA COMUNITĂȚII EUROPENE)

Toate expedierile în afara Comunității Europene sunt în general, supuse comisioanelor vamale, taxe și alte impozite în funcție de jurisdicția aferentă tari de destinatie.

Citizen Vape SRL nu poate fi facută răspunzătoare pentru aceste taxe, acestea devin în totalitate responsabilitatea Clientului.

Aceste taxe vor fi în plus fata de pretul de achizitie afisat pe site-ul www.citizenvape.net de asemenea, în cazul în care există taxe vamale alocate expeditiei clientul trebuie să plăteasca și orice taxe de import asociate, inclusiv TVA și alte taxe, cerute de reglementările guvernamentale ale țării de destinație a expeditiei. Pentru a afla mai multe Clientul este obligat sa contacteze biroul vamal local pentru informații suplimentare. Pachetul Clientului va include o copie a facturii reale, iar biroul vamal va stabili orice taxe aplicabile.


CEL MAI MIC PRET GARANTAT

Iubim foarte mult ceea ce facem și suntem dedicați în a oferi clienților noștri cea mai buna experiența atunci cand aleg Citizen Vape. Misiunea noastră este de a reprezenta un punct central pentru tine oferindu-ți cele mai bune prețuri. Comparăm în mod regulat prețul produsele noastre cu celelalte din piața, de aceea dacă găsiți un produs mai ieftin veți primi prețul produsului respectiv minus 5%, cu anumite condiții:

 • Produsele trebuie sa fie similare, să aibă aceleași caracteristici, marca, model, stil, culoare și lot.
 • Produsele trebuie sa fie disponibile pentru cumparare imediata, sigilate si noi, nu se accepta produse resigilate, reconditionate, refolosite.
 • Produsul trebuie sa fie disponibil la un magazin on-line de pe teritoriul României.
 • Produsul nu trebuie sa facă parte din nicio campanie de reduceri de exemplu Black Friday.
 • După ce găsiți același produs la un preț mai mic la un alt magazin en-detail este foarte simplu luați legătura cu noi la aceasta adresa: contact@citizenvape.net
 • Spuneti-ne unde ați găsit prețul mai mic oferind un link către produsul în sine vom verifica dacă produsul se califica sau nu.
 • În cazul în care solicitarea dumneavoastra primește un răspuns afirmativ în termen de maxim 2 zile lucrătoare veți putea achizitiona produsul solicitat la prețul semnalat minus 5% discount.


GARANȚIE

Toate produsele comercializate de CITIZEN VAPE S.R.L. sunt originale, sigilate ( sub forma în care provin de la parteneri) și sunt garantate ca funcționează la livrare. Produsele sunt însoțite de factură fiscală, chitanță (eliberată de administrator sau firma de curierat) și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție)

CITIZEN VAPE S.R.L. nu răspunde de deteriorarea produselor pe timpul transportului și nu își asumă responsabilitatea pentru defectele generate de o terta parte. Defectele cauzate astfel, nu fac obiectul garantiei.

Garanția acoperă EXCLUSIV defectele de fabricație, nu fac obiectul aspecte legate de abuz, utilizare incorectă sau uzură, inclusiv praf, umiditate sau caldura sau a folosirii acestora în alte scopuri decât cele pentru care au fost proiectate sau din cauza intervențiilor asupra lor de către persoane neautorizate.

 • Termene si conditii de garantie:

Atomizoarele, clearomizoarele, cartomizoarele, cartusele, rezistențele, capsulele, recipientele de lichid, drip tip-urile, accesoriile și alte componente ce nu includ parti electronice sunt produse cu o durata de funcționare nedeterminabila. Aceasta variază foarte mult în funcție de condițiile și metodele de utilizare ale consumatorului, de aceea sunt considerate produse consumabile.

Atomizoarele de tip RDA/RTA/RDTA suruburile, pinul central și celelalte componente care au filet, daca prezinta urme de folosire nu vor beneficia de garanție.

Bateriile și modurile electronice sunt acoperite de o garanție de 90 zile de la data achiziționării. Aceasta înseamnă ca în perioada de 90 zile de la primirea pachetului beneficiati de repararea gratuită a produsului, iar în cazul în care nu poate fi reparat, de înlocuirea acestuia cu unul nou. Garantia nu acopera defecțiuni datorate unei utilizari improprii: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, etc.

Incarcatoarele sau adaptoarele vor beneficia de o perioada de garanție de 24 luni.

În cazul în care ați primit un produs care nu funcționează la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail sau telefonic cat mai repede posibil dar nu mai tarziu de 48 ore, pentru a începe demararea reparării/inlocuirii produsului defect.

Produsul defect trebuie prezentat pentru constatare împreună cu certificatul de garanție, factură și/sau chitanta eliberate de VANZATOR, în ambalajul original și impachetat corespunzator pentru transport, cat si toate accesoriile cu care a fost dotat produsul la cumparare, in caz contrar produsul nu este acceptat pentru reparații sau înlocuire după caz.

 

Orice problema de service in garantie se va soluționa în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la recepția produsului in service. În cazul în care produsul defect nu se poate repara, acesta va fi inlocuit cu unul nou, iar dacă datorită unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se poate înlocui produsul defect, în perioada precizata mai sus, se va returna valoarea actualizată a produsului respectiv sau i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului.

NU SE ACORDA GARANTIE:

Produselor care prezinta defecte fizice sau mecanice (urme de lovituri, zgarieturi), sigilii lipsa sau deteriorate, scurt-circuitare, imersie in lichide sau produse care prezinta urme de folosire necorespunzatoare.

Nu fac obiectul garantiei consumabilele, care au fost desigilate de consumator și utilizate în așa măsură încât pot prejudicia viitorii eventuali clienți ce nu vor beneficia de produs în condiții optime de sănătate și igienă.

Vanzatorul nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor.

Toate precizările menționate mai sus sunt în conformitate și se completează cu prevederile O.G 21/92 și H.G 449/2003 și vor fi considerate ca acceptate de parti prin semnarea acceptarea acestor termeni si conditii. Orice culpă a unei parti va conduce la anularea în întregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa citiți cu atenție acești termeni si conditii și sa solicitați personalului nostru toate informațiile și lămuririle care v-ar putea fi utile în derularea unei colaborări avantajoase pentru ambele parti.

RETURUL DE PRODUSE:

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a retur, fără a preciza motivele și fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retur expiră după 14 zile începând din ziua la care intrați în posesia fizică a produselor.

Pentru a exercita dreptul de retur trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va returna contactand CITIZEN VAPE S.R.L. prin e-mail sau telefonic.

Conform OUG/2014 art.16/lit e) , SUNT EXCEPTATE de la retur, în cadrul executării contractelor la distanță și a executării contractelor în afara spațiilor comerciale, furnizarea produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

Pe fondul acestei dispoziții legale nu pot recepționate produsele care, deși au fost returnate în termenul legal, au fost desigilate și utilizate în așa măsură încât pot prejudicia viitorii eventuali clienți ce nu vor beneficia de produs în condiții optime de sănătate și igienă ( în speță, atomizoarele, clearomizoarele, cartomizoarele, cartusele, rezistențele, capsulele, recipientele de lichid, drip tip-urile, accesoriile și alte componente ce nu includ parti electronice sunt produse cu o durata de funcționare nedeterminabila).

Produsele personalizate la cererea clientului cat si cele din lemn stabilizat nu beneficiază de dreptul de retur.

Returnând un produs vom rambursa întreaga suma mai putin costurile suplimentare care reprezinta orice costuri (transport livrare si returnare, comisioane plăți și alte taxe sau comisioane de orice natura) care urmează a fi suportate de client . Costurile serviciului de curierat nu sunt rambursabile.

Rambursarea efectiva va fi efectuata la data la care primim înapoi produsele, produsele pot fi returnate direct în vape shop-ul nostru din str. Napoca, nr 6, Cluj-Napoca, jud. Cluj, fără întârzieri nejustificate și în orice caz nu mai tarziu de 14 zile de la data în care a-ti comunica intenția de retur.

Clientul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea acestuia, în posesia CITIZEN VAPE S.R.L.

La propunerea CITIZEN VAPE S.R.L., și cu acordul clientului se poate recomanda achizitionarea altui produs la preț echivalent cu cel solicitat în comanda inițială.

Dreptul de retur exista pentru a permite clientului sa examineze produsul așa cum ar face-o într-un magazin fizic, nu pentru a beneficia de 14 zile de utilizare gratuită. Dacă va ganditi sa returnati produsul nu îl utilizati sub nicio formă, nu puteți utiliza produsul primit înainte de a lua o decizie cu privire la returnarea acestuia, utilizarea produsului atrage după sine pierderea dreptului retur.

Nu pot fi returnate produsele care au făcut obiectul unei comenzi particulare sau care au fost personalizate la cererea clientului sau cele care au fost achiziționate in urma unor oferte promotionale, sau care prezinta urme de lovire, deteriorare, uzură și numai au ambalajul original intact cu toate accesoriile intacte. Produsele ridicate din vape shop-ul fizic de către client nu beneficiază de dreptul la retur deoarece acesta are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct.

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi expediate pe adresa CITIZEN VAPE S.R.L. , str. Napoca, nr. 6, Cluj-Napoca, cod. 400009, jud. Cluj împreună cu certificatul de garanție, factură și/sau chitanta.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre soluționarea garantiei revine în responsabilitatea clientului. Produsul trebuie trimis printr-un curier rapid, clientul suportand plata în ambele sensuri (tur-retur).


FORȚA MAJORĂ

În cazul apariției unei situații de forță majoră care face imposibilă respectarea de către CITIZEN VAPE S.R.L. a obligațiilor sale, contractul este suspendat imediat din momentul notificării de către una dintre părți prin orice mijloace. În același mod, partea în cauză informează cealaltă parte despre încheierea forței majore, iar din momentul notificării, contractul va fi executat din nou.

Forța Majoră este definită conform legislației în vigoare, ca orice fel de evenimente care fac imposibilă sau dificilă îndeplinirea obligațiilor, aceasta poate fi din cauza calamităților naturale sau a altor evenimente precum războiul, revolte, greve (totale sau parțiale) , întreruperea furnizării de energie, blocarea telecomunicațiilor, rețelelor de calculatoare, modificărilor regulamentului, întârzierilor din partea partenerilor externi, precum și a furnizoriilor.

Dacă un astfel de eveniment depășește cincisprezece (15) zile de la data notificării sale, contractul este considerat reziliat legal. Orice sume primite de CITIZEN VAPE S.R.L. înainte de această perioada de 15 zile vor fi rambursate Clientului.


OBLIGAȚIILE CLIENTULUI

Clientul promite să transmită CITIZEN VAPE S.R.L. toate elementele necesare pentru executarea cu succes a comenzii. În acest sens, Clientul rămâne responsabil pentru conținutul și precizia informațiilor transmise către CITIZEN VAPE S.R.L.. În situația în care considerăm ca aceste informații nu sunt corecte, ne rezervam dreptul sa iti blocăm accesul la utilizarea site-ului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fără nici o notificare prealabilă.

La înregistrarea ca membru al site-ului nostru, clientului i se va solicita sa aleagă un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parola, acesta fiind responsabil(a) de păstrarea în siguranță a parolei de acces. Orice activitate desfasurata sub numele de utilizator al acestuia este considerată ca fiind integral responsabilitatea sa. Clientul are obligația de a ne înștiința imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata, sub numele său de utilizator.

Produsele sunt utilizate sub responsabilitatea exclusivă a Clientului. În aceste condiții, Clientul este responsabil pentru păstrarea produsului în stare bună, de a-l folosi în conformitate cu scopul său, urmând în special prevederile aplicabile furnizate de CITIZEN VAPE sau de furnizorii acestuia.


RETENȚIA TITLULUI

Produsele vândute de către CITIZEN VAPE S.R.L. către clienții săi rămân proprietatea CITIZEN VAPE S.R.L. până la plata integrală a sumei principale, precum și a eventualelor costuri, dobânzi și sume incidentale. Cu toate acestea, toate riscurile sunt transferate către Client din momentul primirii articolelor de către acesta.